periodic de frustrări cetaţeneşti

Jap-jap

marți, noiembrie 27, 2007

publicat de Cristian Baltatescu @ 4:46 p.m.

Ideea de azi e legata de una mai veche.

Vazand ca nu are nici un succes, pe care l-as fi masurat in numarul de demisii din parlament daca nu de sinucideri, m-am gandit ca poate am fost prea aspru.

Astfel, solicit, cat de oficial se poate pe un blog, doua amendamente la Regulamentul Intern al parlamentului Romaniei. Trebuie sa existe un astfel de document care sa reglementeze desfasurarea sedintelor.

Ce propun, pe scurt: introducerea unui functionar specializat, cu studii medii, care sa patruleze printre banci si cum observa ca unul dintre demnitari a adormit sa aiba voie, sa fie chiar obligat, sa-i arda doua palme. Sonore, puternice, care sa se lipeasca de obrazul gros al respectivului.

Nu e o metafora, imaginati-va scena, pe care eu mi-as dori-o aplicata la modul cel mai serios. Ma ofer chiar voluntar intr-un eventual proiect pilot care s-ar dori a fi implementat.

Un parlamentar mai treaz, mai atent si mai concentrat e un slujitor al neamului mai eficient.

De aici, ideea poate fi dusa mai departe, spre exemplu ar putea sa fie legal sa-i spui in fata, la TV, la telefon sau pe strada, "Du-te-n pizda ma-tii" cand el sustine obraznic ca nu trebuie sa dea socoteala nimanui despre una sau alta.

Etichete: , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

  .