periodic de frustrări cetaţeneşti

O idee nerealista, ne-umanista si idealist-romantica

miercuri, decembrie 13, 2006

publicat de Cristian Baltatescu @ 2:09 p.m.

E nerealista pentru ca stiu ca nu se ve intampla, idealist-romantica pentru ca ar insemna ca traim, sau ca eu as vrea sa traim, intr-o lume ideala, perfecta, cu primavara eterna si rauri de lapte si miere.

Si mai e si ne-umanista pentru ca ideea pe ziua de azi e simpla, dar oarecum brutala.
Sa se sinucida toti politicienii. E ilegal sa-i omori, sau sa inciti la crima indreptata impotriva lor, dar nu cred ca e ilegal sa le sugerezi sa isi lege streangul de gat.

Nu cred ca mai trebuie sa explic de ce. Pentru ca m-am saturat de vanturarile zilnice, de escaladarea continuua a luptelor de mahala in politica, de masinatiuni transparente si nesimtite.

Pentru ca m-am saturat sa ii vad zilnic facand audienta mai mare decat ciao darwin, sa am scoata din sarite cu tupeul lor nemasurat, sa merg sa-i votez.

M-am saturat sa ii vad dormind in parlament pentru ca vezi doamne sunt in varsta si vin de departe, de parca functia de parlamentar e ca serviciul militar obligatoriu.

Si multe altele. N-am fost niciodata atat de naiv incat sa cred ca politicienii se bat pentru binele meu, dar ii preferam cand se mai prefaceau. Asa ca revin, cred ca ar fi mai bine pentru romania daca ne-ar face un bine si s-ar spanzura, impusca, ineca, otravi, calca cu masina personala, etc.
Cei carora metodele de mai sus nu le suna ok, sa ma caute, ne intelegem, mai gasim, rezolvam ceva, nu-i lasam ne-sinucisi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

  .